Mascha van Beautygloss in een portret in kleur tijdens social distancing door fotograaf Joshua Rood in Amsterdam
Mascha van Beautygloss in een portret in zwart-wit tijdens social distancing door fotograaf Joshua Rood in Amsterdam
Mascha van Beautygloss in een portret in kleur tijdens social distancing door fotograaf Joshua Rood in Amsterdam
100% Corona-free 
Tijdens deze moeilijke, maar tegelijkertijd ook heel bijzondere tijd hebben we één ding gemeen. Nog nooit zijn we massaal zo ver verwijderd geweest van de mensen waarvan we houden. Ook al zit er vaak maar een raam tussen jou en je geliefden.
Dat is vooral moeilijk tijdens mijlpalen in je leven. Met mijn professionele ‘behind-glass’ fotoshoots leg ik die belangrijkste momenten daarom op z’n allermooist vast; het pasgeboren broertje of zusje, een jarige of een familieportret. 
Foto’s waar jij en de mensen waar je om geeft heel gelukkig van worden, en een klein monument van deze bizarre periode. Hoe fantastisch is het om deze momenten op een unieke, professionele manier te kunnen delen met verre familie, vrienden, opa’s en oma’s of natuurlijk op social media. 
De kosten voor deze fotoshoot zijn €100 excl. btw. Daarvoor krijg je twee unieke portretten digitaal toegestuurd. En tot 31 mei geldt: als je de foto’s deelt op social media betaal je voor nu slechts €75 excl. btw.
Werkwijze
Om veiligheid voorop te stellen blijf ik zelf buiten en geef ik aanwijzingen hoe je op je mooist bent. Ik stuur je daarna de beste foto's toe zodat je daar rustig uit kunt kiezen. Dat kunnen heel veel foto's zijn! 
Uit deze foto's zoek je de twee allermooiste uit. 
Deze twee bewerkte beelden mail ik vervolgens kant en klaar weer naar je toe in groot formaat JPG. Dat is perfect om te laten printen voor in huis en staat prachtig op social media.
Mascha van Beautygloss in een zwangerschaps portret in zwart-wit tijdens social distancing door fotograaf Joshua Rood in Amsterdam
Voorwaarden
-De kosten zijn €100 excl. btw voor twee geheel bewerkte behind-glass foto's.
-Je krijgt na de sessie nog veel meer foto's in lage resolutie met watermerk zodat je rustig een keuze kunt maken welke twee beelden je het allermooist vindt. Die mag je allemaal houden.
-Als je meer dan twee foto's wilt nabestellen dan kan dat. Elk extra beeld kost dan €35 excl. btw. 
-Als je, net als ik, in Almere woont, zijn er helemaal geen reiskosten. Woon je ergens anders, dan bereken ik een kleine reiskostenvergoeding van €0,28 per kilometer.
-Mocht je vinden dat er he-le-maal niks prachtigs tussen zit, dan betaal je ook niks. Maar daar ga ik natuurlijk niet van uit. 
-Je krijgt eenmalig €25 korting op de portret-sessie wanneer je de advertentie even re-post. Zo geef je ook je vrienden en familie de kans op een schitterende herinnering. De advertentie moet dan natuurlijk wel op openbaar staan vanaf de datum dat we de afspraak maakten tot en met de dag van de fotografie. En dat kan op Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin. Dat is alles. Easy!
-En ten slotte: De portret-sessies duren nooit langer dan een uurtje. Tot gauw!
Back to Top